Monday, November 7, 2011

Malam 1st Port Dickson Part2

Wajah -wajah perserta MPG Part2





Persembahan yang mantap lagi hebat(pujian buat kumpulan sendiri..hahahha)
















Saturday, November 5, 2011

malam 1st kat PORT DICKSON

Setelah letih ngan aktiviti yg pelbagai masa ptg tuh, kini tiba pulak majlis makan malam yang dinantikan..ramai rakan2 yang telah bersedia awal dengan fesyen masing2..serius, malam tuh, semua menyerlah kawan2 ku..jelez gak tengok, nk wat cmner, budget xde n x tau nk pakai cmner..aku pakai t-shrt jer..hehehehe..

pada malam tersebut palk, ade aktiviti yang sgt bez dan aku pon 1st time main game tuh..ade gak yg buat persembahan termasuk budak umah aku, malim 10..citer panjang lebar pon xgune, aku upload jer gambar2 yang boleh menggamit kenangan 1 ari nanti bile dah x bersama..
MR. ET
  
Wajah-wajah peserta MPG 

ENCIK DOL

ENCIK GIETO
ENCIK MBIRUI

ENCIK KEROOL

ENCIK FITRI

ENCIK AJIS

ENCIK LIAS

CIK FIDAH
ENCIK WEY

CIK ATIKAH

CIK NAB-BELLA

CIK ILA
ENCIK ARSYAD ALLOY

ENCIK ARM
CIK ANNA

CIK SUE

Friday, November 4, 2011

Pengembaraan ke Port Dickson

 
hari pertama
Peristiwa berlaku pada 29-30 oktober lepas di mana  aku dan kawan2 yang mengikuti program Pendidikan Kemahiran Hidup AT31 08/09 telah mengadakan satu program iaitu Majlis Pra-Graduasi untuk course kami. Tujuan program ini dijalankan adalah untuk menghimpunkan kesemua pelajar dalam AT31 sebelum menamatkan pengajian kitorang kat UPSI ni. Namun begitu, tidak semua rakan yang dapat terlibat disebabkan hal2 yang tertentu.

 Aku rase happy sangat dengan Program ini. Aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kpd seorang sahabat iaitu Fitri(member aku), yang telah bersusah payah dalam menjayakan majis ini di samping bantuan rakan2 lain. Banyak kenangan yang tercipta dan aku tidak mungkin aku dan harap2 member lain pun x akan lupkan selepas kita menamatkan pengajian nanti. Pelbagai aktiviti yang telah dijalankan smasa pogram ini dan serius aku katakan sangat menyeronokkan..Lpas ini aku uploadkan gambar2 yang akan menyematkan seribu kenagn buat aku n mungkin kawan2 yang lain..






















last session